Vår specialitet är renovering av innegårdar vilket ofta innebär

  • Uppförande av väderskydd.
  • Rivning t.o.m. bjälklag/konstruktion
  • Montering nya balkar, gjutning bjälklag, värmeisolering, tätskikt, överbyggnad, finplanering, plåt och växter allt i egen regi.

Vi utför även ett flertal olika typer av markarbeten samt dessa tjänster:

  • Trädgårdsanläggningar
  • Rörläggnings- och dräneringsarbeten
  • Finplaneringar
  • Sten- och plattsättningar
  • Betongarbeten

Innergårdsrenovering/Markarbeten i Stockholm

Välkommen att kontakta oss på GW Asfalt om ni är i behov av en innergårdsrenovering i Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av att renovera innergårdar och anda typer av markarbeten.

Stor erfarenhet av innergårdsrenovering i Stockholm

Vi har de kunskaper och den erfarenhet som krävs för att utföra alla markarbeten på ett korrekt sätt och på det viset skapa en snygg, trivsam och praktisk innergård.

Vår stora erfarenhet av att utföra dessa arbeten gör att vi vet vilka problem som kan dyka upp vid en innergårdsrenovering. Underliggande skikt kan ha skadats av vibrationer eller annan påverkan och det är inte ovanligt att man stöter på fuktskador som har bildats på grund av bristande dränering eller dåliga tätskikt. När vi utför en innergårdsrenovering eller något annat markarbete så är vi alltid extremt noga med tätskikten för att allt ska bli hållbart och stå emot tidens tand.

Innergårdsrenovering i Stockholm – detta behövs göras

En renovering av en innergård kräver en hel del markarbete. Vanliga uppgifter som kan behöva utföras vid en innergårdsrenovering är rivningar, monterar nya balkar och gjuter i betong. Därefter värmeisolerar vi och installerar tätskikt för arr skydda innergården mot vädrets makter.

När vi utfört dessa markarbeten så är det dags att utföra överbyggnad och finplanering. Vi installerar plåtdetaljer samt lister och ser till att innergården får bra lösningar för dränering.  

Vi har de rätta maskinerna och materialen

Vi har tillgång till alla de material och maskiner som behövs för att vi ska kunna utföra en innergårdsrenovering med kvalitet. Med ett slarvigt utfört markarbete blir det svårt att få till tåliga tätskikt som håller länge. Vi arbetar alltid med hållbara material och rätt metoder för att just din innergårdsrenovering ska stå sig i längden. Vi slarvar aldrig när vi utför ett markarbete i Stockholm.

En innergård kan vara så mycket mer än en asfaltsyta med några cykelställ och tvättställningar. När utför en innergårdsrenovering i Stockholm så kan vi även genomföra trädgårdsanläggning och omvandla er innergård till en skön liten trädgårdsoas mitt i bostadsområdet. Detta är något som uppskattas av boende och dessutom gör bostadsrättsföreningen mer attraktiv för eventuella köpare.