Vanliga platser där vi lägger tätskikt är:

  • Innergårdar
  • Terrasser
  • Betongbjälklag
  • Parkeringsdäck
  • Broar

Tätskiktet hindrar läckage i underliggande lokaler samt skyddar betongkonstruktioner mot salter och andra föroreningar.

Våra beställare av tätskikt är väletablerade byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, kommuner och trafikverket. Vi åtar oss renoveringar samt nybyggnadsarbeten i Stockholm. 

Kontakta oss om du vill veta mer!


Kvalitativa tätskikt i Stockholm

Vi renoverar  och lägger nya tätskikt i Stockholm – på innergårdar, balkonger, broar med mera. Projekten kan vara  stora som små – och vi använder alltid kvalitativt material och kapabla maskiner. Vi kontrollerar vad som behöver göras och genomför sedan arbetet så fort som möjligt. Vi kan garantera tätskiktsarbeten av högsta kvalitet.

Byt ut ett läckande tätskikt i Stockholm

Ett läckande tätskikt bör man i de flesta fall byta ut istället för att utföra lagningar. Bor du i ett gammalt hus eller i en bostadsrättsförening med några år på nacken så är behovet av nya tätskikt ofta stort. Kom ihåg att man alltid bör åtgärda ett läckande tätskikt så fort som möjligt.

PGJA – gjutasfalt för beläggningar

PJGA Gjutasfalt är en slitstark och vattentät beläggning som används både som skydds- och slitlager på gårdar, parkeringsdäck och broar. Vår gjutasfalt används med fördel i kombination med en tätskiktsmatta (Membranisolering 5, YEP6000).

Gjutasfalt är ett material som tack vare sin vattentålighet, motståndskraft och tålighet mor tidens tand ett mycket lämpligt material för tätskikt och beläggningsarbeten. Detta gäller speciellt för konstruktioner där det ställs höga krav på varaktighet och vattentäthet.

Gjutasfalt – ett flexibelt material

Man kan med hjälp av olika tillsatser variera och anpassa gjutasfalt så att den passar till en mängd olika önskemål. Gjutasfalt kräver ingen komprimering eller vältning i samband med att den läggs ut. Den läggs ut vid temperaturen 200-220 grader. Den är då en trögflytande massa som är lätt att forma. Efter avkylning är den redo att använda.

Gjutasfalt behöver inte packas och ger en vattentät yta som kan ta upp deformationer, vilken förhindrar sprickbildningar. Detta gör gjutasfalt en hårdhet och slitstyrka som kan konkurrera med betong.

Materialet är mycket användbart. Gjutasfalt fungerar som tätskikt på broar, parkeringsdäck, balkonger och tak med mera. Den fungerar också bra som golv i garage och inom industrin.

Membranisolering

Membranisolering 5/5BRO är en SBS-modifierad vattentät membranisolering som används i terrasser, gårdsbjälklag, grunder, parkeringsdäck etc. för att skydda konstruktionen från fukt.

Membranisolering är ett dolt tätskikt som fungerar som fuktspärr som fungerar där normalt märkbart tätskikt inte fungerar. Membranisolering används exempelvis under uteplatser, betong och gjutasfalt och tål hög belastning och yttre påverkan. De står dessutom mot rörelser i underlaget mycket väl.

En prisvärd investering

En membranisolering är en prisvärd investering med tanke på dess goda funktion och osynlighet. När man utför en membranisolering så används speciella tätskiktsmattor. Att utföra en membranisolering är tidsödande och kräver stor noggrannhet, planering och kunskaper, men det tåliga resultatet gör det värt det. Vi har de rätta kunskaperna att kunna hjälpa dig att täta exempelvis din innergård med membranisolering.

Känner du att din membranisolering som du installerat sedan tidigare börjar bli dåligt? Kontakta oss så snabbt som möjligt så kan vi åtgärda dina problem och slipper drabbas av onödiga följder. Handlar det om ett hushållsnära projekt så är det dessutom avdragsgillt enligt ROT.